Els Mossos denuncien penalment una dona i un home que conduïen ebris i es van accidentar a Llançà i a l'Armentera

2018-06-19 17:00

Agents de la Policia de la Generalitat – Mossos d’Esquadra de l’Àrea Regional de Trànsit de Girona han denunciat penalment dos conductors com a presumptes autors d’un delicte contra la seguretat viària.

El primer dels fets va passar cap a tres quarts de nou del vespre del diumenge 17 de juny, a la carretera GI-612, al seu punt quilomètric 4, dins el terme municipal de Llançà, on es va produir una sortida de via d’un turisme.

Els agents van assistir la conductora del cotxe, que havia resultat ferida, i van veure que presentava signes evidents d’anar sota la influència de begudes alcohòliques. En fer la prova d’alcoholèmia va donar un resultat positiu de 0.58 mg/l, més del doble del límit màxim permès, que en aquest cas era de 0.25 mil·ligrams per litre en aire expirat.

Els agents van citar la conductora, una dona de 35 anys, de nacionalitat espanyola i veïna de Figueres, per tal que es presenti a declarar sobre els fets al jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Figueres.

El segon dels fets va ocórrer cap a dos quarts de deu del vespre del mateix 17 de juny, al punt quilomètric 2 de la carretera GI-6303, al seu pas pel terme municipal de l’Armentera, on es va produir un altre accident de trànsit per sortida de via.

Després de comprovar que el conductor no havia patit ferides, els agents van veure que l’home presentava signes evidents de trobar-se sota la influència de les begudes alcohòliques. En fer-li la prova d’alcoholèmia, va donar un resultat positiu d’1.01 mg d’alcohol per litre d’aire expirat, més de quatre vegades per sobre del límit màxim.

Els agents van citar el conductor, un home de 55 anys, de nacionalitat espanyola i veí Girona, per tal que es presenti a declarar sobre els fets al jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Figueres.