Els Mossos d’Esquadra detenen un home tres vegades en deu dies per diversos robatoris a la Jonquera

2018-04-17 11:00

Agents  de la Policia de la Generalitat - Mossos d’Esquadra de la comissaria de Figueres van detenir els dies 6, 12 i 16 d’abril, un home de 30 anys, de nacionalitat marroquina i veí de Figueres, com a presumpte autor de dos robatoris a interior de domicili i un robatori a interior de vehicle.

El primer dels fets va passar la nit del dia 19 al 20 de març a la Jonquera quan els mossos van tenir coneixement que havien robat a l’interior d’un vehicle que es trobava estacionat al carrer Rosselló.

Els agents van comprovar que el marc de la porta del cotxe estava doblegat i havien sostret una màquina polidora. En aquell moment els agents van iniciar una investigació que va culminar el passat 6 d’abril amb la identificació i detenció del presumpte autor.

El segon dels fets va passar a finals de març en un habitatge en construcció del carrer de les Alzines de la Jonquera. L’autor, després de saltar un mur i trencar el vidre d’una finestra, va  accedir a dins de l’habitatge però no es va endur res.

Els mossos van identificar el presumpte autor, que finalment va ser detingut el passat dia 12 d’abril a la Jonquera.

Finalment, el tercer dels fets va passar entre el 3 i el 5 d’abril, en un domicili del carrer major de la Jonquera. El lladre va desmuntar el vidre de la balconera i va sostreure diverses eines. Els mossos van identificar el mateix home com a presumpte autor dels fets i el van tornar a detenir el dia 16 a la Jonquera.

En tots tres casos, el detingut, que té nombrosos antecedents, va passar a disposició del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Figueres, el qual va decretar la seva llibertat amb càrrecs.