Els Mossos d’Esquadra detenen un home per un robatori violent en un pis del carrer Tapis de Figueres

2021-11-18 11:00

Agents de la Policia de la Generalitat - Mossos d’Esquadra de l’Àrea Bàsica Policial de Figueres van detenir el dia 16 de novembre un home de 32 anys, de nacionalitat búlgara i veí de Figueres, com a presumpte autor d’un delicte de robatori amb violència i intimidació i un delicte de furt lleu.

El dia 25 d’octubre els Mossos van tenir coneixement que el dia abans, cap a les 15.30 hores, es va produir un robatori violent a l’interior d’un domicili situat al carrer Tapis de Figueres.

Segons les dades facilitades, un home que habitualment pidolava pel barri, va trucar a la porta de la casa d’una veïna, una dona de 75 anys. Quan aquesta va obrir pensant que era un veí, l’individu va pressionar la porta per evitar que es pogués tornar a tancar i va aconseguir accedir a l’interior del pis.

Seguidament l’home va abordar la dona i li va sostreure uns 100 euros en efectiu. També va regirar les habitacions i es va emportar una tauleta electrònica i un carregador.

El dia 16 de novembre una patrulla de mossos que tenia coneixement d’aquest robatori, va localitzar el lladre a la porta d’un supermercat de la mateixa població. L’home coincidia plenament amb la descripció facilitada per la víctima i els agents el van detenir.

El detingut, va passar el mateix dia a disposició del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Figueres i el jutge va decretar la seva llibertat amb càrrecs.