Els Mossos d’Esquadra detenen un home per conduir sota els efectes de l’alcohol a Port de la Selva

2021-09-02 10:00

Agents de la Policia de la Generalitat – Mossos d’Esquadra de l’Àrea Regional de Trànsit de Girona van detenir l’1 de setembre un home de 36 anys, de nacionalitat francesa i resident a França, com a presumpte autor d’un delicte contra la seguretat viària per conduir sota els efectes de l’alcohol.

Els fets van passar el mateix dia 1 quan els agents van tenir coneixement d’una sortida de via a la carretera GI- 612, al punt quilomètric 3,8 al Port de la Selva.

Un cop els agents van arribar al lloc dels fets van veure que un turisme amb dos ocupants  havia patit una sortida de via i havia xocat contra la muntanya. El vehicle accidentat presentava tota la part dreta davantera aixafada.

Després de comprovar que les dues persones es trobaven il·leses els mossos van identificar el conductor i van detectar que presentava signes evidents de trobar-se sota la influència de les begudes alcohòliques. En fer-li la prova corresponent va donar un resultat positiu de 0,84 mg d’alcohol per litre d’aire expirat.

El detingut, va passar el mateix dia 1 a disposició del Jutjat d’Instrucció en funcions de guàrdia de Figueres, el qual en va decretar la seva llibertat amb càrrecs.