Els Mossos d’Esquadra detenen un home in fraganti quan intentava robar en una casa del carrer Joaquim Sorolla de Figueres

2019-09-25 15:00

Agents de la Policia de la Generalitat - Mossos d’Esquadra de la comissaria de Figueres van detenir el dia 23 de setembre, a aquesta població, un home de 24 anys, de nacionalitat espanyola i veí de Figueres, com a presumpte autor d’un delicte de robatori amb força en grau de temptativa.

Els agents de la comissaria de Figueres van rebre l’avís que un home estava esbotzant la porta d’un domicili, al carrer Joaquim Sorolla de Figueres. S‘hi van adreçar immediatament i, en arribar al lloc dels fets, van localitzar-hi un home amb un tornavís a la mà i amb la porta oberta de bat a bat. Els agents també van veure que a l’interior de l’habitatge hi havia tot d’objectes a punt per endur-se, tipus: una bicicleta, consola de videojocs, ordinador i mobles 

Quan els agents li van preguntar a l’home el motiu pel qual havia forçat el pany de la casa, els va manifestar la seva clara intenció de robar-hi i posteriorment ocupar l’habitatge. Davant les evidències, els mossos van detenir-lo com a presumpte autor d’un robatori amb força en grau de temptativa. 

El detingut, que tenia antecedents, va passar el dia 24 de setembre a disposició el jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Figueres el qual va decretar la seva llibertat amb càrrecs.