Els Mossos d’Esquadra detenen un home a la Jonquera per tràfic de drogues

2017-10-23 16:00

Agents de la Policia de la Generalitat–Mossos d’Esquadra de la comissaria de Figueres i la Jonquera van detenir el passat 19 d’octubre, a la Jonquera, un home de 41 anys, de nacionalitat marroquina i veí de la Jonquera, com a presumpte autor d’un delicte de tràfic de drogues.

Els fets s’emmarquen en un operatiu que es va iniciar a principis del mes d’octubre per tal de detectar diversos punts de venda de drogues en aquesta població.

Després d’estudiar diferents indicis els mossos van centrar les investigacions en un bloc de pisos situat a la mateixa carretera N-II, dins del mateix terme municipal, des d’on es distribuïa la droga.

Finalment, el passat 19 d’octubre es van portar a terme dues entrades en el mateix edifici i, en un dels pisos, es va localitzar 55 grams de cocaïna, 7 grams d’heroïna, uns 90 grams de cabdells de marihuana i 3000 euros en efectiu.

Els agents van detenir un home, que era l’inquilí del pis, com a presumpte autor d’un delicte contra la salut pública. La investigació continua oberta i no es descarten noves detencions.

L’home, que té antecedents, va quedar citat per tal de presentar-se davant del Jutjat d’Instrucció en funcions de guàrdia de Figueres.