Els Mossos d’Esquadra detenen tres homes en tres dies per dos robatoris en comerços de Figueres i la Jonquera

2018-02-20 17:00

Agents de la Policia de la Generalitat – Mossos d’Esquadra de la comissaria de Figueres van detenir entre els dies 16 i 18 de febrer, tres homes de 30, 32 i 37 anys, de nacionalitat marroquina i palestina, veïns de la Jonquera els dos primers i sense domicili conegut el tercer, com a presumptes autors d’un delicte de robatori amb força els dos primers i un delicte de robatori amb violència i intimidació el tercer.

El primer dels fets va passar cap a la una de la matinada del passat 8 de febrer en un supermercat de la carretera N-II a la Jonquera. Uns desconeguts van forçar una porta corredissa i, un cop dins, es van endur diverses peces de roba.

Els mossos, després d’estudiar diversos indicis, van identificar dos homes que podrien ser els autors dels fets. Finalment, entre els dies 16 i 17 de febrer, se’ls va localitzar i detenir a la Jonquera.

Els detinguts, que tenien antecedents, van passar el 17  de febrer a disposició del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Figueres.

El segon dels fets va passar el 18 de febrer, en una fleca del carrer Sant Antoni de Figueres. Cap a les deu el matí, un home va amenaçar la treballadora fent veure que portava una arma de foc i va sostreure 50 euros.

Immediatament es va muntar un dispositiu policial que va permetre localitzar, poc després, al presumpte autor del robatori quan es trobava a la terrassa d’un bar de la plaça de l’Estació.

El detingut, que tenia antecedents, va passar el dia 19 de febrer a disposició del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Figueres, el qual va decretar el seu ingrés a presó.