Els Mossos d’Esquadra detenen dos homes que van robar 800 euros entrant de matinada en una rostisseria de Figueres

2019-04-18 11:00

Agents de la Policia de la Generalitat–Mossos d’Esquadra de la comissaria de Figueres–Alt Empordà van detenir el dia 15 d’abril, a Figueres, dos homes de 35 i de 39 anys, ambdós de nacionalitat espanyola i veïns de la ciutat, com a presumptes autors d’un delicte de robatori amb força.

Els fets es remunten la matinada del 20 de març, quan els mossos van tenir coneixement, a través de la denúncia interposada pels seus propietaris, que havien entrat a robar dins una rostisseria situada al carrer Compositor Mundi de Figueres.

Entre les dues i les tres del matí uns lladres van forçar la persiana del local, i un cop a dins, van comprovar que la caixa enregistradora havia estat arrencada del seu lloc, estava desplaçada fins un altre mostrador, i li faltava el calaix amb els diners.

L’interior de l’establiment estava tot regirat i els propietaris van trobar a faltar també una caixa de cabdals que estava guardada dins un armari. Els lladres van aconseguir sostreure un total de 800 euros en efectiu.

La Unitat d’Investigació d’aquesta comissaria, que va assumir la investigació del robatori, la va finalitzar amb la detenció dels dos presumptes autors el passat dilluns 15 d’abril.

Els detinguts, a qui els consten antecedents per fets similars, van passar el dia 16 d’abril a disposició del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Figueres, el qual en va decretar la seva llibertat amb càrrecs.