Els Mossos d’Esquadra denuncien un conductor per circular amb un excés de pes de 4.250 kg per l'autopista

2020-11-16 14:00

Agents de la Policia de la Generalitat – Mossos d’Esquadra de l’Àrea Regional de Trànsit de Girona van denunciar el dia 11 de novembre, el conductor d’una furgoneta per circular amb un excés de pes del 121%. També el van denunciar per no portar el document de control de la càrrega ni la targeta de transports.

Els fets van passar el mateix dia 11 de novembre, quan una patrulla de l’Àrea Regional de Trànsit de Girona va assistir un vehicle, que es trobava a l’AP-7 al punt quilomètric 29 a Borrassà, amb la roda rebentada.

Quan els mossos van arribar al lloc van comprovar que, a part de la roda rebentada, la furgoneta presentava un evident excés de pes. Els agents van constatar que el pes màxim que podria transportar era de 3.500 kg i en portava 7.750, és a dir, 4.250 kg  més del permès.

La dotació policial també va fer la resta de comprovacions i va detectar que no portava cap document de control de la càrrega (transportava productes d’alimentació) ni portava la targeta de transports. El total de les 3 infraccions va ascendir a 6.403 euros.

El vehicle va quedar immobilitzat en un lloc segur a l‘espera de resoldre totes les deficiències detectades.