Els Mossos d'Esquadra detenen un home per amenaçar i agredir a una companya de feina a Cabanes

2014-04-19 12:00

Agents de la Policia de la Generalitat – Mossos d’Esquadra de la comissaria de Figueres van detenir el dia 9 d’abril a Cabanes, un home, de 36 anys, nacionalitat boliviana i veí de Figueres, com a presumpte autor d’una falta de lesions i un delicte d’amenaces.

A quarts d’una del migdia, els mossos van tenir coneixement d’una possible agressió a una dona a la població Cabanes. En arribar al lloc, els agents es van posar en contacte amb la víctima. La dona va explicar que en arribar a l’entrada del seu lloc de treball, una masia, va trobar una branca de grans dimensions al mig del camí que li impedia accedir.

Quan va baixar del vehicle per apartar la branca, una persona amb un passamuntanyes l’ha va agafar pel braç i li va col·locar una navalla al coll amenaçant-la. Amb gran habilitat, la dona va aconseguir alliberar-se i treure-li el passamuntanyes a l’agressor. La dona va quedar astorada en reconèixer a l’agressor. Es tractava d’un company de feina. L’home en veure que la dona l’havia reconegut va fugir del lloc. La víctima només va patir ferides lleus i no va haver de ser atesa en cap centre mèdic.

Els mossos van localitzar a l’autor a l’interior de la masia on treballaven els implicats. Al costat de l’home hi havia d’indumentària que havia fet servir per atacar la companya i de resultes de l’escorcoll es va localitzar la navalla. La policia va detenir l’home com a presumpte autor d’un delicte d’amenaces i una falta de lesions. El detingut, sense antecedents, va passar 10 d’abril a disposició del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Figueres, el qual va decretar la seva llibertat.