Els Mossos comissen 644 peces de roba falsificades destinades al mercat de Sant Pere Pescador

2016-07-22 14:00

Agents dels Mossos d’Esquadra de la comissaria de Roses van realitzar el passat dimecres, 20 de juliol, un dispositiu especial per prevenir possibles delictes contra la propietat industrial a la localitat de Sant Pere Pescador.

Després de saber que diverses marques comercials havien presentat queixes per la presència de productes falsificats al mercat de la població, els mossos van iniciar un dispositiu per tal de detectar la venda d’aquests productes.

El dispositiu policial es va fer durant el matí del dia 20 de juliol, a l’accés del mercat setmanal de Sant Pere Pescador. A primera hora del matí i amb l’ajuda de dos pèrits de marques, els agents van controlar les furgonetes que accedien al mercat. Fruit de les comprovacions van detectar que dos vehicles transportaven material falsificat.

En total es van denunciar penalment dues persones i es van comissar 644 peces de roba falsificades. Entre aquestes hi havia 209 polos, 211 samarretes, 3 camises, 143 banyadors, 10 pantalons i 68 calçotets.

Els denunciats hauran de comparèixer al jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Figueres, quan siguin requerits.