Els Mossos aturen dos vehicles d’alta gamma circulant a 205 i a 174 km/h per l’AP-7 a Garrigàs

2014-11-21 15:00

Agents de la Policia de la Generalitat – Mossos d’Esquadra de l’Àrea Regional de Trànsit de Girona van denunciar el dia 17 de novembre dos homes, un de nacionalitat francesa i l’altre de nacionalitat irlandesa, com a presumptes autors d’una infracció del Reglament General de Circulació per conduir a una velocitat excessiva.

Els fets van passar el mateix dia 17, en un control de velocitat que una patrulla de trànsit del sector de Figueres havia establert al quilòmetre 37.1 de l’autopista AP-7, dins del terme municipal de Garrigàs.

Quan passaven tres minuts de les dotze del migdia, els agents van detectar un vehicle de gamma alta que circulava a 174 km/h en un tram de carretera on la velocitat màxima és 120 km/h. Els mossos van aturar el vehicle i van notificar la denúncia al seu conductor.

Quaranta minuts més tard, els agents van detectar un segon vehicle circulant a 205 km/h, en el mateix tram d’autopista.

En aquest cas també van aturar el vehicle i van notificar la denúncia al conductor. Atès que els dos conductors denunciats eren estrangers, van haver d’abonar l’import de la multa al mateix lloc de la notificació.

 

Lloc de cerca