Els joves de Palau de Santa Eulàlia han contribuït al Gran Recapte d'Aliments

2013-12-02 08:00

Els joves de Palau de Santa Eulàlia, el poble amb menys veïns de l'Alt Empordà, s'han mobilitzat també pel Gran Recapte d'aquest passat cap de setmana.

Tot i ser un municipi petit sempre hi ha una gran dinàmica i sinèrgies compartides de les quals els joves en són una part important. Per això i davant dels problemes socials que està creant la crisi econòmica i aprofitant la proposta del banc d’aliments, els joves s’han organitzat per aportar el seu petit gra de sorra. 

A partir de l’organització interna de la comissió de joves i amb la col·laboració de l’ajuntament del municipi, han sectoritzat les tasques per poder-ne treure el màxim profit logístic i el màxim rendiment de l’objectiu final que és la recollida d’aliments pels més necessitats. Per això l’Adrià Julià, cap visible de la comissió ha comentat “amb les noves tecnologies, als joves ens permet organitzar-nos d’una forma diferent però efectiva de manera que cada un ha desenvolupat la seva tasca de la forma més participativa possible” D’aquesta manera mentre uns s’encarregaven de la difusió, els altres han estat passant casa per casa a demanar la voluntat i d’altres han fet la recollida final centralitzada en el punt de l’edifici municipal.

Així mateix l’alcalde, Xavier Camps ha declarat ”això és una mostra més de que els joves ens demostren que no estan al marge de res i tenen les seves sensibilitats, i per això estem molt contents de que a Palau de Santa Eulàlia aquest grup d’edat empenti fort per estirar del carro d’iniciatives tan interessants i solidàries com aquestes”. 

La campanya ha finalitzat amb molt d’èxit ja que s’han recollit fins a 12 caixes de menjar divers que suposa un percentatge molt alt ja que és un dels municipis més petits de la comarca. Els aliments recollits, seran portats al banc d’aliments perquè en facin la seva redistribució.