Els Ix! de Cadaqués també aconsegueixen 5.000 euros per al seu tercer disc

2011-11-17 08:00

Queden 2 dies per finalitzar els 40 que Verkami ofereix al grup Ix! per tal de trobar prou mecenes disposats a oferir micro aportacions econòmiques a canvi de recompenses exclusives, però el projecte ja ha assolit l'èxit. El grup ha superat els 5.000€ demanats per a fer front a despeses d'enregistrament, producció i promoció del que serà el seu 3er disc, anomenat 'immersió'.

La xifra que ja s'apropa als 5.200€ encara pot augmentar, i els diners seran destinats a la millora del projecte, però el grup vol manifestar el seu immens agraïment a Verkami i a totes les persones (més de 150 ara mateix) que han dipositat el seu suport i confiança al nou treball, que veurà la llum els darrers dies del mes de febrer.

D'altra banda el grup demana rebre propostes artístiques per donar forma al disseny del seu nou disc. Tal i com ja van fer per triar la imatge del seu segon àlbum "L'ingenu és lliure" (un quadre de la pintora valenciana Laia Llorca), el grup Ix! torna a demanar rebre propostes artístiques als seus seguidors que es poden presentar abans del 4 de desembre. Trobareu més detalls visitant el seu bloc.