Els hotels de Figueres s'uneixen per generar nous fluxes turístics

2011-04-21 18:00

Els hotelers de la ciutat de Figueres s’han unit tots conjuntament sota la marca comercial Hotels de Figueres i formant una sectorial dins de Comerç Figueres Associació. Aquest mes d’abril s’ha formalitzat aquesta marca amb una primera acció a Montpellier en el marc dels actes de clausura de l’any de Catalunya a França. Es tracta d’un grup de treball organitzat que treballa com una sectorial dins de Comerç Figueres Associació i també compta amb la col·laboració de l’Associació d’Hostaleria de l’Alt Empordà en termes de coordinació.

Aquesta voluntat d’unió és una excel·lent i exemplar mostra de la unitat necessària que convé per a seguir endavant i poder sortir el més aviat possible de la conjuntura actual. Amb un objectiu de negoci i de ciutat, tots els hotels de Figueres treballaran per a dur a terme accions que puguin generar nous fluxes turístics a la ciutat tot intentant incrementar l’estada dels mateixos.

Accions a nivell català o francès centren els seus principals interessos. De fet, és l’inici formal del binomi comerç turisme a la ciutat i de ben segur que ben aviat es podran obtenir els primers resultats d’aquesta unió i força. Aquesta setmana el President de Comerç Figueres Associació va donar la benvinguda a tots els hotels de la ciutat a l’entitat i van aprofitar per a tractar els temes prioritaris de ciutat.