Els formatges de Toni Gerez i els vins Perelada s'uneixen en favor de l'associació empordanesa We Love Uganda

2024-02-21 16:00

Els formatges de Toni Gerez, cap de sala del restaurant Castell Peralada, i els vins de Perelada s'uneixen en favor de l'associació empordanesa We Love Uganda, entitat que treballa per garantir l'educació dels infants d'aquest país africà. Ho faran en un taller de formatges solidari que tindrà lloc el dissabte 24 de febrer, a les sis de la tarda, al nou celler de Peralada.

El maridatge solidari es farà al Celler 1923 Wine Bar, al restaurant Nou Celler Perelada, on els assistents podran gaudir d'una degustació de formatges a càrrec del mestre Toni Gerez i un tast de vins amb el sommelier Borja Alluè. Es maridaran divuit formatges i set vins al llarg de les més de dues hores que durarà l'activitat. Les places són limitades i el preu és de 65 euros per persona. Es pot reservar plaça per e-mail a enoturisme@perelada.com o trucant al 972 53 80 01.

A més, durant l'acte es farà una subhasta de productes especials i únics relacionats amb la commemoració dels cent anys de Peralada.

Així mateix, durant la vetllada es podrà comprar una visita als cellers per qualsevol altra dia. Totes les persones que la comprin com a val regal aquell dia, se’ls informa que els diners aniran a benefici de We Love Uganda.

Aquesta és la segona vegada que Toni Gerez col·labora amb l'associació empordanesa We Love Uganda. L'any passat, per primera vegada, l'esdeveniment es va dur a terme en el celler Empordàlia de Vilajuïga.

Des de We Love Uganda s'agraeix molt la col·laboració de tots els implicats. "En especial, volem donar les gràcies a Toni Gerez, a Borja Alluè i a tot l'equip del Nou Celler Perelada i al Castell de Perelada. La seva implicació és clau. El fet de poder celebrar actes com aquest és una oportunitat per garantir l'educació dels infants d'Uganda", destaca Sònia Fuentes, presidenta de l'entitat.