Els festivals de música s’uneixen sota la marca Costa Brava Girona Music Festivals

2014-07-08 17:00

Més de 60 festivals de la demarcació de Girona s’uneixen sota la marca promocional i comercial Costa Brava Girona Music Festivals amb l’objectiu de difondre i comercialitzar la seva oferta a escala nacional, estatal i internacional.

D'entrada els 26 festivals de música de la temporada d’estiu a la Costa Brava estrenen la plataforma digital mostrant un calendari interactiu global amb les programacions completes.

El Patronat de Turisme Costa Brava Girona de la Diputació de Girona, amb la col·laboració d’ajuntaments i d’una seixantena de festivals de música de la demarcació de Girona, s’uneixen sota la marca promocional i comercial Costa Brava Girona Music Festivals per estructurar, impulsar i comercialitzar l’oferta de festivals gironins. El projecte s’adreça als usuaris, melòmans i visitants de la nostra destinació turística que vinguin motivats per aquest producte cultural o que busquin un complement a la seva estada.

Aquest migdia a Girona, al Parc Científic i Tecnològic de la UdG, han presentat el projecte Joan Giraut, president de la Diputació de Girona i del Patronat de Turisme Costa Brava Girona; Ramon Ramos, director del Patronat de Turisme, i Mireia Mata, manager de la Consultora RocaSalvatella, encarregada de l’Estudi Model de Presència i Pla d’Acció Digital per a Impulsar la Notorietat i Vendes. Giraut ha manifestat que «amb aquest projecte perseguim sumar sinergies, i fomentar la cooperació i coneixença entre els festivals i el territori. Volem impulsar i projectar internacionalment un producte cultural i turístic de gran qualitat entre els nostres visitants».

També s’ha presentat públicament la plataforma digital www.costabravagironafestivals.com, que recopila informació sobre els 26 festivals de música que aquest estiu tenen lloc a diverses localitats i espais de la Costa Brava i que atrauran uns 193.000 usuaris. El portal conté un calendari interactiu per a tots els interessats a descobrir l’oferta de festivals i concerts d’aquest estiu.

Gradualment, a la plataforma dels festivals musicals s’hi incorporaran festivals gironins d’altres disciplines, com teatre, cinema, dansa o circ.

A la demarcació de Girona tenim actualment 65 festivals de música, que ofereixen prop de 250 actuacions al llarg de l’any, dels quals 53 tenen lloc a localitats de la Costa Brava.