Els estudiants guanyadors dels premis Emprenedors participaran en una convocatòria nacional

2012-04-26 13:00

El grup d’estudiants guanyadors de la categoria el Premi a la Millor Idea de Negoci, dels Premis Emprenedors de l’Alt Empordà, participaran la tardor vinent en la primera Mostra de projectes emprenedors d'FP que organitza el Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya. Aquesta convocatòria, a l’igual que el premi comarcal, distingirà el projecte que reflecteixi el millor pla d’empresa per a la creació d’un producte o un servei i la seva comercialització. 

En aquesta primera convocatòria de la Mostra hi podran participar alumnes de cicles formatius de Catalunya matriculats durant els 24 mesos anteriors a la seva celebració i que hagin estat seleccionats en algun premi territorial. Concursaran per separat els alumnes de grau mitjà i els de grau superior i es premiarà el projecte més creatiu i el projecte més viable.
La quarta edició dels Premis Emprenedors de l’Alt Empordà, que es lliuraran el proper 18 de maig, tenen com a objectiu la dinamització i la promoció de la iniciativa emprenedora a la comarca i el reconeixement de l’aportació que les noves iniciatives empresarials fan com a eina de dinamització de l’activitat socioeconòmica i de creació de llocs de treball. 

Aquests guardons d’emprenedoria es distribueixen en quatre categories. El Premi Jove Empresari que distingeix l’empresari empordanès menor de 42 anys que hagi tingut una trajectòria empresarial més destacada; el Premi Emprenedor, per al projecte d’empresa més viable, innovador i amb major potencial de creixement; el Premi a la Millor Idea de Negoci: per a les idees de negoci més creatives dels estudiants dels Instituts de la comarca; i, finalment, el premi a la Línia de Negoci Innovadora, per a aquella empresa que hagi estat capaç d’obrir la línia de negoci més innovadora en els darrers tres anys.
A partir d’aquesta convocatòria, l’Associació Fòrum Imagina s’afegeix l’organització d’aquests guardons impulsats per l’AJEG (Associació de Joves Empresaris de Girona) delegació a l’Alt Empordà, el Setmanari de l’Alt Empordà, l’Ajuntament de Figueres i el Consell de l’Alt Empordà. 

Més informació a www.premisemprenedorsaltemporda.com .