Els Espais Musicats de Castelló programen 62 concerts

2010-06-17 16:45

En total seran 62 actuacions les que composaran la tercera edició dels Espais Musicats, una vintena més respecte l’any passat. L’Ajuntament de Castelló d’Empúries ha incrementat així la participació d’aquesta fórmula que barreja espais d’Empuriabrava i Castelló amb actuacions musicals a fi de dinamitzar el teixit comercial que s’adhereix a la iniciativa.

Durant la presentació, l’Alcalde, Salvi Güell, ha definit la iniciativa “com una proposta musical idònia per a gaudir de la temporada estiuenca tant a Empuriabrava com al centre històric”.

Els Espais Musicats aposten per diferents tipus de música però sobretot per la promoció de nous artistes que troben en aquesta iniciativa una bona oportunitat per donar-se a conèixer. Seran un total de 30 bandes de música de la comarca i sis orquestres. Cal destacar l’actuació dels Guitar Circle of Europe, un conjunt de guitarres que inclou musics d’arreu del món.

Per al regidor de promoció econòmica, comercial i turística, Pere Iglesias, “es tracta d’una iniciativa molt satisfactòria en edicions anteriors ja que beneficia plenament el teixit comercial del municipi a la vegada que s’ofereix una activitat al nostre visitant”.

Les actuacions comencen aquest divendres amb Libbie & Nathan al Blue Sky (21.00). S’allargaran durant tot l’estiu, fins el diumenge 5 de setembre.

Trobareu el calendari en aquest blog.