Els escolars de Figueres faran una Circavila dins els actes del Festival del Circ

2012-01-17 12:30

El divendres 2 de març de 2012, en el marc del 1er Festival Internacional de Circ Castell de Figueres i amb la coordinació del Servei Educatiu de l’Alt Empordà, s’organitza una cercavila pels carrers de Figueres amb el nom de Circavila. Està coordinada per un grup de mestres i professors d’educació física i música de l’Alt Empordà, amb l’objectiu de difondre les tècniques de malabars i la cultura del circ en general, com a eina educativa als centres docents. En aquesta activitat s’hi poden inscriure els centres educatius d’Infantil, Primària i Secundària de la comarca, amb els grups classe que cada centre decideixi.

Per tal de donar suport al professorat, aquest dijous 19 de gener a l’INS Narcís Monturiol de Figueres, es farà un taller de construcció i manipulació de malabars, així com de construcció d’instruments de percussió que s’utilitzaran a la Circavila.

La Circavila es concentrarà a la plaça Catalunya a dos quarts de deu del matí i sortirà a les deu en direcció al Castell de Sant Ferran passant per la plaça de l'Ajuntament. Els escolars tindran ofertes especials per a dues funcions d'aquest nou festival.