Els Entramuntanats lliuren els premis del seu concurs de fotografies

2012-12-21 09:00

Els Entramuntanats hat fet el lliurament de premis del primer concurs Fotoentramuntanats. Clara Nadal, amb una foto de Colera, va guanyar el primer premi de l'espai Pobles; Joan Antoni Fernàndez Castro, amb una de Sarnella, al Port de la Selva, l'espai Mar; Lluís Roura va guanyar l'espai Tramuntana amb una foto de l'Escala, i Miquel Planells, l'espai Foc, amb una de Darnius. 

La presidenta de l'associació Entramuntanats - Empordanesos a Barcelona, Isabel Boncompte, es va mostrar molt satisfeta en el sopar, celebrat dijous passat en el restaurant Braseria Càtedra de Barcelona, de poder innovar amb noves activitats, com ha estat el Fotoentramuntanats. "Estem molt contents amb la participació que hem tingut en l'estrena del concurs i amb l'exposició que farem ara de les obres tant a Barcelona com a l'Empordà continuarem amb la nostra intenció de fer de pont entre la comarca i la capital", va assenyalar. Les fotografies s'exposaran al gener en un bar de Gràcia. 

Com ja és tradició, la nit de celebració de les festes nadalenques dels Entramuntanats a Barcelona es va allargar amb una espectacular quina. Boncompte subratlla també l'excel·lent col·laboració de molts artistes, restaurants, empreses i institucions que van aportar de forma desinteressada tots els productes que es van sortejar al llarg de la nit.