Els dobles li espatllen la jornada al TT Tramuntana

2014-03-18 14:21

En un cap de setmana divers, el TT Tramuntana va deixar escapar les victòries a la Segona i la Tercera Estatal en uns dobles que van resultar decisius; només el Tramuntana B Promeses es va imposar en aquesta modalitat, però ho va fer en perjudici de l’altre equip tramuntanenc de la categoria, el format per les benjamines Linda E. Thomson i Mercè Puig.

Especialment dolorosa va ser la derrota del Segona Estatal davant el CTT Ateneu 1882, per inesperada i perquè esvaeix definitivament les opcions d’accedir a la fase d’ascens. L’equip format per Antonio Oña, Jordi Saguer i Joni Díaz no va poder sentenciar un 2-3 favorable en l’individual del capità Saguer ni en el doble Saguer/Díaz. La mateixa sort va córrer el Tercera Estatal davant el CER L’Escala. Gerard Pujadas, Jaume Muntada i Sergi Grau es van veure superats per la qualitat del base anxover D. González en un doble que també va resultar definitiu. Els equips figuerencs van perdre 4-3 en tots dos casos.

A la Preferent Territorial, en canvi, el Promeses no va donar cap opció a un equip escalenc que va pagar la seva inexperiència i joventut; 6-0 de l’equip de Gerard Fernández, Pau Múrcia i Dani Mena. D’altra banda, el TT Tramuntana Veterans va estar a punt de donar la sorpresa davant el segon classificat, l’AVAP de Girona. Els figuerencs, reforçats amb Joan Vilarmau, van forçar un doble que no va servir per mantenir els punts a casa (1-3). No va ser capaç d’arribar a aquesta fita l’equip de Primera Territorial a La Jonquera, amb un potent TT Albera, tot i que Lluís Martin va ser a prop d’aconseguir-ho donant molts problemes el local P. Sunyer (2-4 final).

Sort dispar, en canvi, pels equips de Segona Territorial. Mentre el Tramuntana conserva intactes les seves possibilitats de formar el quadre de la fase d’ascens en guanyar el Sant Quirze, amb el retorn a les taules d’en Carles Creixell com a nota més destacada (4-2), el Tramuntana Ghibaudi va patir un sever correctiu davant el CTT Palafrugell. El debutant Andrei Anghelescu va formar part d’un equip que, amb Xavi Chozas i Eusebi López, no va poder replicar en cap aspecte del joc el conjunt baix-empordanès (0-6).

La bona notícia pel Tramuntana Edats Èlit va ser la reaparició, amb bon joc, d’Óscar Garcia. Les bones actuacions també d’Arnau Collas (3-0 a S.Navarro i 1-3 contra el base visitant J.Martí) i de Carles Serra, però, només van servir per reflectir amb un resultat més que digne, 2 a 4, contra el CTT Camprodon.

Per últim, bon debut del Tramunta B a la lliga Promeses, que es juga per concentració i sistema Corbillon, imposant-se al Tramuntana A per un ajustat 3-2 i amb contundència al CTT Bàscara (4-1). Joaquim Villena, Arnau González (Tramuntana B), Linda E. Thomson i Mercè Puig (Tramuntana B) es van endur un punt cada un en els individuals, però els dos primers es van imposar en el doble que decantava el marcador. En l’altre partit del cap de setmana, les joveníssimes Thomson i Puig van acusar el cansament, encaixant un 0-5 contra un potent CTT Cassà.  

Lloc de cerca

200240775-8ef048fe9f/50000000.png