Els components de Sangtraït, amb diferents projectes, al concert solidari de la Jonquera

2012-08-07 12:00

Aquest dijous 9 d’agost tindrà lloc, a la plaça Nova de la Jonquera, un concert solidari a benefici dels afectats per l’incendi del dia 22 de juliol. Hi haurà una vintena d'actuacions des de les sis de la tarda i el preu de l’entrada serà de 3 €. 

El concert, amb el suport de l’Ajuntament de la Jonquera, començarà amb tres sardanes a càrrec de la Cobla Vila de la Jonquera, tot seguit havaneres amb La Taverna de Sant Feliu, ball amb Xavi de Roses i Papa Juls, Tobias Stein i Pablo Guirao. I continuarà amb les actuacions de Sepe, The Cuit’s, Cantanlobos, Manel Fuentes i la Bardagí Street Band, Els Senyors de les Pedres i Lupe Villar, L.G.P., Barbablanca, Merkado Negro, The Onions, Neuròtic Hell i Lupe Villar, +Cagalera i Lobo i Diego. 

És una bona oportunitat per tornar a veure dalt d’un escenari, tot i que per separat, els membres de Sangtraït: Josep M. Corominas, Lupe Villar, Martín Rodríguez, Papa Juls i Quim Mandado. Així mateix, es podrà gaudir de l’actuació del polifacètic periodista Manel Fuentes i la Bardagí Street Band, i també del conegut grup de rumba Merkado Negro. 

Durant el concert, hi haurà servei de bar i es vendran unes samarretes que s’han fet expressament per a la ocasió, al preu de 10 €. En l’organització d’aquest concert, s’ha comptat amb la col·laboració dels comerços, bars i restaurants de la Jonquera i el Portús, així com de nombrosos voluntaris de la Jonquera i comarca.