Els Amics de les Arts al Festival Sons del Món

2010-06-07 12:57

Els Amics de les Arts actuaran a Vilabertran el 3 de juliol per presentar el seu premiadíssim àlbum "Bed & Breakfast". Aquest és un dels concerts del Festival Sons del Món del que, en breu, es presentarà la programació definitiva repartida en quatre nits i en dos escenaris de poblacions diferents. 

Aquesta és la novetat d'enguany el Festival Sons del Món tindrà dos escenaris, el conjunt Monàstic de Vilabertran i la Ciutadella de Roses. Sons del Món és música, gastronomia i enologia en un entorn de luxe, per poder viure unan experiència diferent. Allotjant-nos en un entorn de luxe com és el Conjunt Monàstic de Vilabertran i la Ciutadella de Roses, s'ha volgut unir sota un mateix concepte la música, la gastronomia i l'enologia. D'aquesta manera, un usuari que vingui a Sons del Món, pot veure una bona proposta musical, degustar un sopar ofert per un dels restaurants més reputats de l'Empordà i prendre una copa de vi, d'un dels millors cellers de la zona, maridat amb l'artista que actua, pel prestigiós sommelier Roger Viusà.

El directe dels Amics de les Arts, que presenten "Bed & Breakfast" i que omplen de gom a gom tots els racons on actuen, precediran al grup convidat, el duet Senyors Tranqui". El restaurant convidat al concert del dissabte 3 de juliol és el Carles Antoner, que oferirà un menú mediterrani que anirà acompanyat pel maridatge - realitzat per Roger Viusà- del Llavors, del Celler La Vinyeta de Mollet de Peralada.

Les entrades es posen a la venda aquesta setmana des de la pàgina web www.sonsdelmon.cat .