Els alumnes de l'Illa de Rodes de Roses adapten el musical 'Mamma Mia'

2014-04-08 10:00

El proper divendres 11 d'abril de 2014 a les 21h s'estrenarà al Teatre Municipal de Roses l'obra musical Mamma Mia, escrita per Catherine Johnson i basada en cançons del grup suec Abba. El títol del musical prové d'una de les cançons més populars del grup, "Mamma Mia", publicada el 1975.

L’obra que s’estrena aquest divendres és una adaptació que protagonitzen l'alumnat de l'optativa de música de 4t d'ESO de l'Institut Illa de Rodes.

L'espectacle està codirigit per l'Assumpta Salellas i la Mireia Gibert, amb la col·laboració de la Marta Teixidó (escenografia) i l’Eva García (coreografies), totes quatre professores de l'INS Illa de Rodes. Aquest projecte compta amb el suport de l'AMPA de l'institut i la col·laboració de l'Ajuntament de Roses.

Els beneficis de l'espectacle aniran destinats a pagar el desplaçament i l'allotjament del mateix alumnat durant la Mostra de Teatre d'Instituts de Secundària de Blanes, on aquests alumnes actuaran davant altres instituts durant el mes de maig. El donatiu serà de 5 euros.