Els alumnes de l'Amistat entrevistaran el matrimoni Lee del restaurant Shang Haï

2013-12-08 09:30

El proper divendres 13 de desembre, es reinicia al projecte “l’Amistat dels Personatges” del curs 2013-2014 a l'escola Amistat de Figueres amb la visita dels senyors Lee del Restaurant Shang Haï. 

En Pablo Lee i la Letícia Hsing, originaris de Taiwan i propietaris del restaurant Shang Haï del carrer de les Bruixes de Figueres, celebren enguany 40 anys entre nosaltres. Van arribar a principis dels 70 amb la idea d’obrir un petit restaurant xinès a la capital de l’Alt Empordà. Emprenedors del moment van ser els pioners de la cuina xinesa de la demarcació de Girona. Al 2010, l’Ajuntament de la ciutat els va concedir la medalla de Plata de la Ciutat per representar “un exemple dels valors cívics, culturals i de participació que pot aportar la immigració a la societat figuerenca”. 

Com és habitual abans de la visita, els alumnes de 5è treballaran a classe els diferents recursos periodístics, com la recerca d’informació, l’entrevista o la formulació de  preguntes per acabar fent una entrevista personal als senyors Lee el dia de la visita.