Els abonats de la Piscina Municipal de Roses pagaran menys als Cinemes locals

2010-01-28 15:15

Aquest matí Gaspar Gallego, conseller delegat de la Piscina Municipal de Roses, i Jordi Danés, responsable de Cinemes Roses, han signat un acord per a la posada en marxa de la campanya promocional “Un abonament de cine”. En base a aquesta col·laboració, els abonats de l’equipament esportiu gaudiran a partir d’ara d’un preu preferencial en les seves entrades al cinema, mentre que les persones que tramitin ara la seva alta, seran obsequiades també amb una entrada gratuïta.

L’acord permetrà que les persones que s’abonin a partir d’ara a la piscina municipal obtinguin, a més del 50% de descompte en la matrícula, una entrada per anar a veure gratuïtament la pel·lícula que desitgin a Cinemes Roses. Per altra banda, els gairebé 2.000 abonats amb què compta la Piscina actualment, tindran un preu preferencial per anar al cinema, de manera que gaudiran del preu del dia de l’espectador cada dia de dilluns a dijous (no festius).

Per disposar d’aquest descompte que s’aplicarà a partir del proper dilluns, 1 de febrer, només cal que els usuaris s’identifiquin a les taquilles del cinema presentant el carnet de la Piscina conjuntament amb el seu DNI.

Amb aquesta actuació, la Piscina Municipal vol oferir unes condicions atractives per a qui estigui pensant abonar-se a l’equipament i, per altra banda, donar un valor afegit al carnet, oferint unes condicions avantatjoses durant tot l’any als seus abonats.