Els 70 vídeos de la comunitat artística d'Empordoneses superen les 45.000 reproduccions

2020-06-19 10:30

Ara fa dos mesos, concretament el 20 d’abril, Empordoneses va demanar als membres de la seva comunitat artística que enregistressin unes vídeo càpsules d’un minut de durada en les quals havien d’explicar en format de testimoni audiovisual com afectava el confinament a la seva tasca creativa. 

La iniciativa ha arribat a la seva fi aquesta setmana tot coincidint amb el retorn a la Fase 3 del desconfinament, i des de l’organització s'ha qualificat d’èxit. Al llarg d’aquestes vuit setmanes més de setanta creatius de tot el país, ja sigui, pintors, escultors, historiadors, filòsofs o escriptors han gravat vídeos des dels seus tallers i estudis relatant les dificultats o oportunitats que el període de confinament els oferia. Aquests petits curtmetratges han estat compartits a les xarxes socials d’Empordoneses (Facebook i Instagram) aconseguit un total de 45.000 reproduccions, i més de 65.000 visualitzacions. En concret, 29.000 reproduccions a Facebook, i 16.000 a Instagram; i 42.000 visualitzacions a Facebook, i 23.000 a Instagram. Una xifra que va creixent.

Des de l’organització volen agrair la implicació de la comunitat artística per participar en aquesta iniciativa que servirà com a testimoni audiovisual de com s’ha viscut un dels períodes més rellevants de la nostra historia recent.