Els Mossos detenen dues persones a Figueres que havien comès robatoris molt violents

2011-08-29 17:00


Els Mossos d’Esquadra de la comissaria de Figueres van detenir els dies 23 i 24 d’agost, El Mostapha E.G, de 27 anys i Ibrahim H, de 30 anys, tots dos veïns de Figueres com a presumptes autors de dos robatoris amb violència i intimidació.

Els mossos van tenir coneixement que passades les deu del vespre del dia 16 d’agost dues persones haurien abordat una dona quan sortia de treballar al carrer Balmes de Figueres. Aquestes persones la van amenaçar amb una navalla i se li haurien endut la bossa de mà i un petit maletí amb documentació laboral. Una vegada van tenir aquests objectes van empentar la senyora, que va caure a terra.

Només 4 dies més tard, el dia 20, els mossos van saber que s’havia produït un altre robatori molt violent en un carrer de Figueres. Concretament, dos nois que  passaven per la vorera, van acostar-se a un vehicle, van trencar el vidre de la finestra, van posar-li un ganivet al coll a la conductora i van sostreure la bossa de mà que portava l’acompanyant a sobre les cames (documentació i diners).

Arran d’aquests fet, els agents van iniciar una exhaustiva investigació per tal de poder-ne determinar l’autoria, ja que es va comprovar que entre els dos casos hi havia moltes similituds: coincidència en la franja horària i que la violència emprada era desmesurada i gratuïta.

La investigació dels mossos van donar els seu fruits el passat dia 23 d’agost quan van aconseguir identificar, localitzar i detenir un dels autors dels robatoris violents. L’endemà els agents també van detenir el segon assaltant.

Els detinguts, que tenen antecedents, van passar a disposició del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Figueres el qual en va decretar el seu ingrés a presó.