Els mossos detenen dos homes per furtar en comerços de la Jonquera amb bosses folrrades amb alumini

2011-08-07 10:00

Agents de l’Àrea Regional de Recursos Operatius de Girona van detenir el dijous 4 d’agost, a la Jonquera, Samir O., de 34 anys i Marius Ionut U., de 18 anys, ambdós veïns de Malgrat de Mar (Maresme), com a presumptes autors d’un delicte de furt.

Pels voltants de les quatre de la tarda agents d’aquesta àrea es trobaven fent tasques de seguretat ciutadana a l’àrea de servei de Porta Catalana en sentit sud de l’AP-7 (La Jonquera), quan van observar que entrava un turisme. El cotxe en veure la presència policial va fer una maniobra evasiva per tal d’esquivar-los i va intentar fugir.

Immediatament els agents van aturar el vehicle que anava amb dos ocupants a l’interior (conductor i copilot) i els van identificar. En un primer moment els mossos ja van poder veure com a la part dels seients posteriors hi havia diverses bosses amb folre d’alumini. Els agents van escorcollar el vehicle i van poder trobar al maleter diverses bosses sense folre que contenien una gran quantitat d’objectes diversos, on predominaven les capses de perfums.

Els mossos van poder recuperar 83 perfums de diverses marques d’alta cosmètica professional i 8 peces de roba de marca, entre samarretes, cinturons, sabates i pantalons. Es van comissar 5 bosses de mà, de les quals, 4 estaven folrades al seu interior amb paper alumini embolicat amb una cinta de color marró. Aquestes bosses es van fer servir presumptament per realitzar els furts de perfums i altres articles a botigues de la zona, ja que els detinguts no van poder justificar la seva procedència en no presentar cap tipus de factura o tiquet de compra.

Els detinguts, a qui només consten antecedents a Marius Ionut U., van passar a disposició del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Figueres (Alt Empordà) el passat 5 d’agost.