Els mossos detenen cinc homes per robar productes de la càrrega d’un camió a La Jonquera

2010-08-18 18:32

Segons han informat avui els Mossos d’Esquadra de l’Àrea Bàsica Policial (ABP) de l’Alt Empordà-Figueres van detenir cap a les 9 del matí del dia 15 d’agost, a la carretera N-260, a l’alçada de Figueres, cinc homes d'entre 21 i 55 anys com a presumptes autors d’un delicte de robatori amb força a interior de vehicle. Els detinguts són:

Pels volts de les 7 del matí del dia 15 d’agost efectius de la Policia Local de la Jonquera i dels mossos d’esquadra van identificar dues persones que es trobaven a l’interior d’un turisme en un aparcament de camions d’aquesta població. Moments abans els policies havien trobat una furgoneta sense ocupants que estava carregada de productes que coincidien amb els que havien estat sostrets d’un camió aquella mateixa nit en el mateix aparcament.

Davant d’això, la policia va decidir traslladar la furgoneta fins a dependències policials. Poca estona després, a la N-260, a prop de Figueres, efectius dels mossos van aturar el mateix turisme, ara ocupat per 5 homes. En escorcollar el vehicle, els mossos van trobar una dotzena d’objectes susceptibles de ser usats per a cometre robatoris: unes alicates, tisores, tornavisos, llimes, una fulla de cúter embolicada amb cinta aïllant, una llanterna, dos parells de guants i un parell de barres metàl·liques.

Els agents també van observar que els tres nous ocupants del turisme portaven el calçat moll, sense que poguessin explicar el per què. A més, com es va demostrar amb les comprovacions que els policies van fer, un d’aquests homes era el propietari de la furgoneta localitzada a la Jonquera amb productes d’higiene personal presumptament sostrets. Davant d’aquestes circumstàncies, els mossos van detenir els 5 homes com a presumptes autors d’un delicte de robatori amb força.

Els detinguts, tots amb antecedents, van passar a disposició del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Figueres el dia 16 d’agost .