Els fans de Carles Sabater es trobaran de nou a Llançà el 12 de febrer

2012-02-11 19:00

El diumenge 12 de febrer es torna a celebrar com cada any la trobada en record de Carles Sabater a Llançà. Enguany ja fa tretze anys de la seva pèrdua.

La concentració es farà a la plaça del cementiri vell de Llançà a les 12 del migdia. Un cop allà el Clam Sau com a col·lectiu farà una ofrena floral i després es visitarà la plaça que duu el nom de Carles Sabater. A 2/4 de 2 del migdia es farà un dinar de germanor a l’Hotel Grimar (cal apuntar-se abans del 5 de febrer trucant al 609 33 75 33 o enviant un correu electrònic a clamsau@clamsau.net).

Aquest és el menú previst; tapes fredes i calentes amb sangria, amanida de formatge de cabra i fruits secs, filet de porc amb salsa de bolets i pastís de la casa amb aigües minerals, vins , cava, cafè express i xupitos. El preu és de 18 euros per persona.

En aquesta edició no hi haurà l'habitual concert, en el seu lloc s'ha programat la projecció del musical "Tots dos" que en Carles va protagonitzar al costat d'Àngels Gonyalons el 1993. Serà a 2/4 de 5 a a la Casa de Cultura i l'entrada serà gratuïta.