Els cotxes clàssics tornen a Peralada aquest diumenge 5 de juny

2011-06-03 08:00

Aquest diumenge 5 de juny, tindrà lloc a la vila de Peralada, la 3a Trobada de Cotxes Clàssics i Antics. Aquesta jornada té la finalitat de concentrar els propietaris de cotxes antics – fins a cent anys- i clàssics – fins a vint-i-cinc anys – i exhibir, de nou a la vila, els cotxes participants que a moltes persones despertaran els records de temps passats.

A les deu del matí, a l’Avinguda de la Constitució, es donarà la benvinguda als participants. Tot seguit, s’iniciarà un recorregut d’uns 30km pel centre històric de Peralada, Mollet de Peralada, Cabanes, Figueres, Vilabertran i l’Urbanització del Golf de Peralada.

Acabat el recorregut, els cotxes es trobaran estacionats a l’avinguda de la Constitució. Mentrestant, els seus propietaris i acompanyants, podran ensenyar els seus cotxes, trobar-se amb persones que comparteixen una mateixa afició i gaudir del dinar popular (10€ per persona) al Restaurant Cafè del Centre.

Per a més informació i inscripcions, cal que us poseu en contacte amb el Centre de Turisme Cultural Sant Domènec mitjançant l’adreça de correu electrònic promocio@peralada.org, o bé a través del telèfon 972 53 88 40.