Els bombers han fet 80 sortides a l'Alt Empordà

2011-06-24 10:00

Entre les 8 del vespre i les 8 del matí els Bombers de la Generalitat han fet 80 sortides a l'Alt Empordà. D'aquestes intervencions 43 han estat per apagar incendis de vegetació. El foc més important s'ha declarat a la zona de Montgó a l'Escala on ha cremat una hectàrea i mitja.

Els bombers han estat alertats de l'incendi a les 04.06 hores. Al llarg de la matinada, hi han estat treballant 34 dotacions terrestres, que han rebut el suport de 5 mitjans aeris a les 07.00 hores. Aquest matí remullen la zona afectada per les flames amb 31 dotacions terrestres i 2 helicòpters (un de comandament i un de bombarder). El foc ha afectat la superfície forestal de la cala Montgó, al sud de la zona urbanitzada. En cap moment no s'ha hagut de fer cap evacuació i cap persona no ha resultat ferida com a conseqüència de l'incendi, les causes del qual encara no es coneixen i que investigarà el Cos d'Agents Rurals.

També a l'Escala un petard en un contenidor ha ocasionat un incendi que ha afectat quatre vehicles i diferents habitatges del carrer Vista Alegre al nucli antic.

Cal destacar també un atropellament a Llançà, davant del Centre d’Atenció Primària, en què una persona ha resultat ferida greu i ha estat traslladada a l’Hospital de Figueres. L’avís s’ha rebut a les 03:04 hores de la matinada i una dotació dels Bombers s’ha desplaçat fins al lloc de l’accident.

Imatge penjada al Facebook per Miquel Ros