El workshop de l'Associació d'Hostaleria posa en contacte 15 empreses i 50 aspirants a trobar feina

2016-06-04 08:00

L’Associació d’Hostaleria de l’Alt Empordà ha dut a terme aquesta setmana  a les instal.lacions de l’Escola d’Hostaleria, a Figueres, un Workshop per tal de posar en contacte empreses del sector turístic de la comarca que necessiten incorporar personal de cares a la nova temporada i persones que busquen feina. A la trobada hi han participat una quinzena d’empreses que oferien una trentena de llocs de treball per cobrir vacants sobretot de cuiner, ajudant de cuina, cambrers de sala i de cafeteria i recepcionistes; i 50 aspirants a aconseguir una feina, entre els quals hi havia alumnes de l’escola d’hostaleria de l’alt empordà i persones procedents del SOC .

Durant el Workshop les empreses, representades pels responsables de l’Associació, van entrevistar els candidats i a partir d’aquí decidiran qui reuneix el perfil per ocupar el lloc de treball que s’oferta.

La trobada s’emmarca en la voluntat de l’Associació d’Hostaleria de l’Alt Empordà de fomentar l’encaix entre oferta i demanda i vetllar perquè es continui oferint en el sector turístic de la comarca un servei de qualitat  amb personal qualificat. Donat els bons resultats de l’edició d’aquest any , l’Associació té intenció de repetir el workshop  de cares a  properes edicions.