'El vol de l'home ocell' serà una de les cançons del repertori de La Banda Impossible al Canet Rock

2015-05-29 18:00

El clàssic del grup de la Jonquera Sangtraït, "El vol de l'home ocell", serà una de les cançons que formaran part del repertori de La Banda Impossible que oferirà un únic concert al Canet Rock el dia 4 de juliol. També s'ha avançat que en total seran 13 cançons amb altres títols imprescindibles com "Camins" de Sopa de Cabra, "Miami Beach" de Lax'n'Busto, "Bon dia" d'Els Pets, "Corren" de Gossos o "Si véns" de Ja t'ho Diré.

Aquest autèntic dream team del Rock en català comptarà amb les veus de Gerard Quintana (Sopa de Cabra), Lluís Gavaldà (Els Pets), Pemi Fortuny (Lax’n’Busto), que torna als escenaris en una ocasió única després de 9 anys, Natxo Tarrés (Gossos), Quim Mandado (Sangtraït), Jofre Bardagí (Glaucs) i Cris Juanico (Ja t’ho diré).

Sota la direcció d’Oriol Farré (Gossos), la banda estarà formada per Joan Reig (Els Pets) a la bateria, Pemi Rovirosa (Lax’n’Busto) a la guitarra, Roger Farré (Gossos) al baix i Arecio Smith (Astrio) als teclats. A més, també col·laboraran en alguns dels temes altres músics que han marcat l’escena del nostre país: Josep Thió, Toni Xuclà, Àlex Rexach, Jimmy Piñol, Joan Cardoner i Martín Rodríguez (Los Guardians del Pont). La propera setmana el grup farà un assaig a La Mirona de Salt.

Foto: Vicens Tomàs