El Vívid tanca aquest mes amb diverses activitats enoturístiques al Cap de Creus

2019-04-24 17:30

El Vívid, el mes de l’enoturisme a la Costa Brava, es tanca el cap de setmana del 26, 27 i 28 d’abril amb la programació d’una dotzena d’activitats al Cap de Creus. Gran part de les propostes han exhaurit les places o ofereixen les últimes entrades.

De les activitats destaca la VI Mostra del Vi de Roses, que organitza l’Ajuntament de Roses i que té lloc a la plaça Catalunya de la localitat. En un mateix espai es podran tastar els vins de diversos cellers de l’Empordà, mentre els més petits gaudeixen de la Gimcana Vi-Kids. Una altra de les propostes destacades d’aquest darrer cap de setmana és el monòleg maridat de l’actriu Yolanda Ramos, que es farà a Espelt Viticultors. La vetllada es completarà amb un sopar a peu dret acompanyat d’una selecció de vins del celler de Vilajuïga. Els amants dels productes ecològics podran gaudir d’una proposta feta a mida al celler Mas Estela, que acull un tast de vins ecològics de la DO Empordà a càrrec de la sommelier Clara Antúnez. 

La programació d’aquests darrers dies inclou així mateix activitats per a tota la família, com la del celler Martín Faixó, de Cadaqués, que proposa una visita, un tast, una arrossada i jocs populars com l’estirada de corda o la cursa de botes. Una altra de les propostes per a tots els públics és el recorregut per l’Espai Cultural de la Ciutadella de Roses i jocs d’habilitat grecs al voltant del vi i amb degustació final. Dins d’aquest àmbit, també cal remarcar el Tast & Swing del celler Mas Vida, que inclou visita, tast, dinar, concert i classe de lindy-hop.

Aquests dies el Vívid també ofereix propostes de turisme actiu com dues sessions d’enocaiac per la costa del cap de Creus o una passejada seguint la costa i gaudint dels racons, platges i cales de la mar d’Amunt, amb un tast de vins en una platja idíl·lica del cap de Ras.

Un esdeveniment de referència a Catalunya

Aquest abril se celebra la sisena edició de Vívid, un mes sencer d’activitats enoturístiques. La iniciativa promocional, impulsada pel Patronat de Turisme Costa Brava Girona de la Diputació de Girona, compta amb el suport i la participació del Consell Regulador de la DO Empordà, cellers de la DO Empordà, ajuntaments i empreses turístiques del territori, així com el centenar de membres que integren el club de màrqueting de la Ruta del Vi DO Empordà. Des de les primeres edicions, el Vívid s’ha convertit en un dels esdeveniments enoturístics més importants que tenen lloc anualment a Catalunya. La proposta compleix la sisena edició, consolidada com una activitat de referència en el sector vitivinícola del país.

Les entrades per al Vívid es poden comprar al web vivid.costabrava.org.