El Vívid 2018 oferirà més de 40 activitats a l'entorn del vi des de l'1 d'abril

2018-03-13 18:00

El Vívid celebra la cinquena edició a la Costa Brava i es consolida com un dels esdeveniments enoturístics de referència de Catalunya. Entre la quarantena d’activitats impulsades pel club de màrqueting de la Ruta del Vi DO Empordà destaquen un cicle teatral entre vinyes, tastos dalt de globus aerostàtics i els «Tastos amb personalitat», amb la participació d'Empar Moliner, Carles Xuriguera, Marcel Gorgori i Martí Gironell. 

Les propostes s’organitzen per zones i es manté el sistema de venda en línia per facilitar la compra de les activitats i la comercialització de paquets amb ofertes combinades. El proper 1 d’abril arrencarà la cinquena edició de Vívid, un mes sencer d’activitats enoturístiques que transformaran l’Alt i el Baix Empordà en l’epicentre de l’enoturisme de Catalunya. La iniciativa promocional, impulsada pel Patronat de Turisme Costa Brava Girona, de la Diputació de Girona, compta amb el suport i la participació del Consell Regulador de la DO Empordà, cellers de la DO Empordà, ajuntaments i empreses turístiques del territori, així com de 105 socis que integren el club de màrqueting de la Ruta del Vi DO Empordà. 

L’acte de presentació del Vívid 2018 ha comptat amb la participació de Pere Vila, president de la Diputació de Girona i del Patronat de Turisme Costa Brava Girona, Xavier Albertí, president del Consell Regulador de la DO Empordà, i Josep Antoni Frias, diputat de Promoció Econòmica. Pere Vila ha manifestat «el Vívid ja s'ha convertit en un dels esdeveniments enoturístics de referència en el sector vitivinícola del país, reunint anualment entorn de 1.700 persones». Vila ha afegit «amb el Vívid provem noves experiències enoturístiques amb l’objectiu que esdevinguin producte turístic si tenen acceptació entre els usuaris de la campanya del mes d’abril».

Per la seva banda, Xavier Albertí ha apuntat «aquest esdeveniment aglutina els esforços dels agents enoturístics de la Costa Brava i, edició rere edició, posa de manifest la capacitat inventiva i imaginativa d’aquests quant a la creació d’activitats innovadores».