El violí solista de l’Òpera de Berlín al Festival de Sant Pere de Rodes

2014-08-19 13:00

Tomasz Tomaszewski, violí solista de l’Òpera de Berlín, tocarà el seu King George Stradivari (més conegut com Stradivarius) aquest dissabte 23 d'agost al Festival de Música de Sant Pere de Rodes. L’artista, acompanyat per la pianista Elena Nogaeva, oferirà obres de Rossini, Massenet i Tchaikowsky.

El proper dimarts serà el torn del pianista Michel Benhaïem, solista regular amb l’orquestra de cambra de París. Guardonat per la Fundació Menuhin i pel concurs internacional de piano de Barcelona. Interpretarà la Sonata Patètica de Beethoven, una de les seves obres més conegudes i que es pot sentir a la banda sonora de Psicosis protagonitzada per Anthony Perkins.

El festival, pel qual ja hi ha passat més d’un miler de persones i artistes destacats com el duet de pianistes Carles & Sofia Piano Duo o altres com Roman Kuperschmidt considerat una joia dels clarinistes, finalitzarà el 30 d’agost amb l’actuació dels italians integrants del Trio Opera Viwa, formació inusual de soprano, flauta i piano, que oferiran un programa amb grans àries i duets operístics.

El Festival de Música de Sant Pere de Rodes està organitzat per Opus Artis, amb el suport del Departament de Cultura de la Generalitat, la Diputació de Girona, l’Ajuntament del Port de la Selva i l’AIE (Asociación de Intérpretes y Ejecutantes).