El Vinyasons arriba al Celler Martín Faixó de Cadaqués

2016-07-06 17:00

El Festival VinyaSons enceta una nova etapa a l'Empordà. Per primer cop, la cita amb la música, el vi y la gastronomia planifica un concert als cellers de Martín Faixó de Cadaqués amb una programació molt especial. El proper 15 de juliol a les 21h, el celler es convertirà en un gran escenari que albergarà l'actuació musical del pianista Marco Mezquida i de la cantant portuguesa Sofia Ribeiro, que uneixen les seves capacitats especials de transmetre diferents emocions i de transportar a l’audiència al seu univers sonor personal i únic i ofereixen un concert imperdible, en el qual s’uneixen elements del jazz, el fado i la música brasilera, entre d’altres.

L'espectacle s'acompanyarà d'una visita prèvia al celler (20h) on es degustarà els vins Perafita Garnatxa Negra 2014 i Perefita Rosat 2015, maridats amb una gastronomia especialment elaborada per a l'ocasió que consistirà en snack de mix de verdures cruixents, xarrup de carbassa i coco, amanida de cogombre, api i nous, arrós de confit d’ànec amb bolets, broqueta de llagostí amb maionesa i wasabi. Tots els convidats seràn obsequiats amb catànies per gentilesa de Cudié, un dels patrocinadors de VinyaSons.

VinyaSons és un festival de música de petit format que es realitza en alguns dels cellers i caves més emblemàtics de Catalunya. Es fa de l'1 de juliol fins el 5 d'agost i es tracta d'una proposta única, innovadora i diferent que aporta un valor cultural de qualitat als cellers que hi participen i, alhora, reforça l’oferta enoturística i musical de l’àrea del Penedès, principalment, l’Empordà, el Bages i el Priorat i, per extensió, de la resta del territori català. En aquest enllaç trobareu tota programació del VinyaSons.