El vi i el cinema els divendres de juliol a La Cate

2014-07-02 19:30

El divendres 4 de juliol es projectarà la primera pel·lícula del Cicle de Cinema Vi a la Fresca que organitzen, conjuntament, l'Ajuntament de Figueres i el Cineclub Diòptria. La cinta escollida per obrir el certamen és Deconstruint el Vi Català i es podrà veure a La Cate a partir de les deu de la nit. Totes les pel·lícules del cicle són gratuïtes i a l'aire lliure gràcies a una pantalla gegant que s'instal·larà a l'entrada de l'emblemàtic edifici figuerenc. Tots els espectadors gaudiran d'una copa de vi que se servirà gràcies a la col·laboració del Celler la Vinyeta.

Deconstruint el Vi Català és un documental que permet fer un recorregut per la Catalunya vitivinícola i que compta amb les reflexions de personalitats vinculades al món del vi com Josep Roca, Miquel Torres o José Peñin. La projecció comptarà amb la presència del director i guionista de la cinta, Raúl Delamo.

Vi a la Fresca forma part de la trentena d'activitats que s'han programat per celebrar el 30è aniversari de la Mostra del Vi de l'Empordà que s'organitzarà a Figueres del 4 al 7 de setembre. La programació inclou les següents pel·lícules: Entre Copas, Isola. Allà on es parla la llengua de Bacus i Les estacions de Marie-Thérèse Chappaz. Totes les projeccions es duran a terme els divendres del mes de juliol a partir de les 10 de la nit.