El Túnel del Vent d'Empuriabrava es promocionarà a Fitur

2013-01-22 12:00

Windoor Real Fly, el primer túnel de vent de la Península Ibèrica que permet emular la sensació de volar a 4.000 metres d’altura, serà una de les ofertes d’oci destacades aquest any pel Patronat de Turisme de la Costa Brava i l’Agència Catalana de Turisme, dins de les destinacions i activitats que presentaran en la 33ena edició de la Fira Internacional de Turisme (FITUR) que es farà del 30 de gener al 3 de febrer.

L’estand de Catalunya recull ofertes d’oci de 70 entitats i empreses del sector turístic català. La destinació catalana es presenta amb una gran diversitat de productes i marques turístiques catalanes: Costa Brava, Costa Daurada, Terres de Lleida, Costa Barcelona o Pirineus. L’estand incorpora alguns espais dissenyats perquè el visitant experimenti en primera persona algunes de les sensacions que transmet Catalunya. En el cas del Túnel de Vent d’Empuriabrava, els visitants de Fitur comptaran amb imatges i l'oportunitat de fer un circuit virtual per les instal·lacions.

El Túnel de Vent d’Empuriabrava permet als aficionats a l’esport d’aventura o fins i tot a les famílies amb fills majors de cinc anys, gaudir sense cap risc, de la mateixa descàrrega d’adrenalina que senten els paracaigudistes quan salten d’un avió a 4.000 metres d’altura. És un simulador vertical amb corrents d’aire concèntrics de fins a 300 Km/hora preparat per tal que fins a set persones puguin volar dins d’aquesta instal·lació pionera, enfilant-se fins els 5,8 metres d’altura en el cas dels first flyers o elevant-se fins els 10 metres d’altura, en el cas dels pro flyers (professionals). 

Aquesta experiència es veu reforçada per l’estructura vidrada de l’edifici, que recrea la sensació d’estar volant, mentre es gaudeix d’unes vistes extraordinàries amb la Badia de Roses de fons.