El Túnel de Vent es promociona entre uns 200.000 usuaris de Ryanair

2013-06-27 13:00

Amb l'objectiu de promocionar el Túnel de Vent d’Empuriabrava i la destinació turística de Castelló d’Empúries a les principals capitals del centre i oest d’Europa, WINDOOR Real Fly participa d’una ambiciosa campanya publicitària que es desenvolupa a 19 aeroports europeus. Fins a finals d’agost totes les targetes d’embarcament generades per Ryanair des de diversos  aeroports d’Anglaterra, Holanda, Alemanya i França, imprescindibles per viatjar, contindran publicitat del Túnel de Vent i inclouran a més un codi que permetrà reservar el vol a WINDOOR amb un descompte especial pels clients de l'aerolínia.

Amb aquesta acció s’aconsegueix tenir presència en un mercat important per WINDOOR Real Fly que calcula arribar a més de 200.000 passatgers en els tres mesos que dura la campanya.

Segons dades facilitades per l’aerolínia de baix cost irlandesa, des de principi de juny i fins a final d’agost, a les instal·lacions de Vilobí d’Onyar hi arribaran 95.000 passatgers procedents d’Anglaterra, 74.000 d’Alemanya, 23.000 de França i uns 18.000 d’Holanda. 

Un volum de turistes considerable que atrets per la destinació Costa Brava decideixen passar les seves vacances a les comarques de Girona i que enguany compten amb una de les ofertes de lleure familiar més innovadora del país, ubicada a l’Alt Empordà. Aquells passatgers que vulguin viure l’experiència de volar al Túnel de Vent d’Empuriabrava podran reservar el seu torn de vol per d’Internet o bé per telèfon i entrant el codi promocional que apareix en la targeta d’embarcament de Ryanair aconseguiran un descompte del 10 per cent, com a mínim, en tots els serveis que ofereix WINDOOR adreçats als voladors first time flyers (principiants).