El Trio Mozart de Deloitte al Cercle Sport el divendres 19

2010-11-15 09:32

Aquest divendres 19 de novembre a les 9 del vespre el Trio Mozart de Deloitte oferirà una actuació al Cercle Sport amb obres de Beethoven, Xostakòvitx i Brahms. El concert forma part del cicle tardor-hivern deJoventuts Musicals. Aquesta formació es crea el 2002 a l’Escola Superior de Música Reina Sofia, escola d’on els seus integrants són alumnes. Reben classes de Marta Gulyas, professora de l’Institut Internacional de Música de Cambra de Madrid, de Luís Fernando Pérez i de Menahem Pressler. Obtenen el primer premi del Concurs de Música de Cambra Ciutat de Manresa i, recentment, han estat guardonats amb el primer premi del Concurs Permanent de Joves Intèrprets. Van ser nombrats el grup més rellevant de la càtedra de música de cambra de l’Escola Reina Sofia.

Fou precisament amb una interpretació excepcional de l’obra de Xostakòvitx que el Trio Mozart de Deloitte va fer-se mereixedor del primer premi de la modalitat de cambra del Concurs Permanent de Joves Intèrprets celebrat al novembre de 2009 a Bilbao. Han actuat en diversos auditoris de Madrid, Catalunya, els Països Baixos i Itàlia i han participat en els cursos d’estiu de Santander i al Festival de Música Isaac Albéniz de Camprodon.

La violinista empordanesa Elena Rey que forma part del trio tocarà a la seva terra arrel de la gira que fa per tot Espanya després d’haver guanyat el merescut primer Premi del Concurs Permanent del 2009.