El Tribunal condemna l'Ajuntament de Figueres a pagar més de 4 milions pel Pla Parcial del Turó Baix de 2003

2014-10-29 08:00

El Jutjat Contenciós Administratiu nº3 de Girona ha dictat una sentencia en relació al recurs contenciós-administratiu interposat per Joan Cullell i Soler contra de l’Ajuntament de Figueres sobre el Pla Parcial al Turó Baix.

Aquest Pla parcial, aprovat el 8 de maig de 2003, essent alcalde Joan Armangué i regidora d’urbanisme, Montserrat Palma, en govern del PSC,  sobre la cessió anticipada d’uns terrenys destinats a sistema viari i zona verda, ha resultat ser molt desfavorable als interessos de l’Ajuntament, ja que el Tribunal condemna al consistori a pagar prop de 4.400.000 euros a la part demandant.

Des de l’actual govern municipal de CiU es vol mostrar el disgust i la perplexitat per la realització d’uns tràmits i acords urbanístics el 2003 -entre els responsables polítics de l’època i el demandant- que degut al procés judicial esmentat podrien lesionar, greument, els interessos econòmics del consistori en l’actualitat, sempre i quan es confirmi la sentència.

Per evitar-ho el govern municipal de l’Ajuntament de Figueres farà ús del que estipula l’article 81 de la Llei Jurisdiccional contenciosa-administrativa i presentarà un recurs ordinari d’apel·lació.