El tió solidari de Figueres recull prop d’una tona d’aliments

2013-12-27 13:30

El tió solidari de Figueres ha recollit prop d’una tona d’aliments que es faran arribar al Centre de Distribució d’Aliments de la ciutat. Aquest és el primer any que l’Ajuntament ha renovat la funció del tradicional tió instal·lat a la plaça de l’Ajuntament per aquestes festes i s'ha convidat a la ciutadania a portar-hi aliments per a les famílies més necessitades.

Entre els dies 14 i 24 de desembre aquest nou tió custodiat per voluntaris ha recollit una tona d’aliments entre galetes, cereals, cacau en pols, tomata fregit, oli, llegums secs, llet, llaunes de conserva de peix, aliments infantils, torrons o xocolata, entre d’altres.

El regidor Joaquim Felip explica que hem assolit “l’objectiu de la iniciativa que passa per informar i sensibilitzar a tota la ciutadania, a més de connectar una tradició com el tió i els infants amb un valor vital, la solidaritat”. Felip també ha volgut agrair la feina dels Voluntaris de Figueres que durant aquests dies han vetllat perquè aquesta activitat funcionés a la perfecció.