El Terra de Trobadors omple Castelló sobretot dissabte i diumenge

2011-09-12 17:00

L’afluència de visitants a Castelló d'Empúries, especialment el dissabte a la tarda i sobretot el diumenge 11 de setembre coincidint en jornada festiva i en la Diada, ha convertit durant el cap de setmana el centre històric de Castelló d’Empúries en la capital catalana de l’Edat Mitjana. 

Tot i que enguany el festival ha tingut lloc en un cap de setmana normal, a diferència d’altres anys en què coincidia en ponts festiu, el bon temps ha facilitat l’assistència de públic als actes principals del festival: el sopar medieval del divendres 9 de setembre amb un ple absolut i el torneig medieval del dissabte a la tarda que també va superar totes les previsions. Les dues celebracions teatralitzades del casament jueu també van omplir i els dos dies de mercat, una de les principals atraccions per als visitants de tot arreu, també va comptar amb una gran afluència de visitants. També s’ha portat a terme una oferta cultural de gran qualitat i nivell, amb un cicle de conferències de destacats especialistes i medievalistes.

El tret que més ha distingit el festival d’enguany és l’alta implicació ciutadana, sobretot de les entitats i associacions que s’han bolcat totalment per fer del XXI Terra de Trobadors un autèntic esdeveniment festiu i cultural d’obligada referència a Catalunya.