El Techno House Festival Montgrí celebra 15 anys aquest dissabte 15 d'agost

2015-08-10 22:00

Aquest proper dissabte 15 d'agost Torroella de Montgrí acollirà una nova edició del Techno House Festival Montgrí, que enguany celebra el seu 15é aniversari. El festival, amb una vintena d'artistes, començarà a les onze de la nit i durarà vuit hores. L’entrada del festival tindrà un cost de 20 euros amb una consumició.

A diferència de les edicions anteriors, i amb motiu de la commemoració del quinzè aniversari, l'organització ha preparat un nou format de festival amb una gran infraestructura i muntatge espectacular. Com a novetat els assistents podran gaudir de projeccions en 3D als escenaris, d’una decoració temàtica a tot el recinte, de  shows d'última generació amb efectes especials i de performances on apareixeran criatures fantàstiques i éssers mitològics. Tota una maquinària preparada per tal de crear un ambientació de màgia i fantasia que convertirà un cop més el THFM en un festival únic en la seva espècie capaç de reunir milers de joves.

Les actuacions es dividiran en dos escenaris, el primer que rebrà per nom Dreamland stage on el techno, el minimal, el house, el dance i l’EDM (electronic dance music) seran els clars protagonistes, i el segon anomenat Bass stage on hi convergiran els diferents estils musicals derivats del bass (dubstep, electro, drum’nbass, raggajungle).

Els cap de cartell del Dreamland stage són per una banda Swanky Tunes, un trio d’origen rus format al 1998 que s’han guanyat un lloc en les primeres files de l’escena house internacional, i per altra banda a trobem a Thomas Newson, un australià que amb només 21 anys és considerat  com un dels dj’s d’EDM amb més projecció. Tot i la seva curta edat Newson ja ha actuat als festivals més prestigiosos i ha compartit cabina i col·laborat amb artistes de la talla de Avicci, Hardwell, Tiesto i Afrojack. En aquest escenari també cal destacar la presència de Raul Mezcolanza, dj resident del prestigiós club ROW 14 que serà l’encarregat de posar el punt i final al festival a ritme de techno i minimal.

Com ja és  habitual en les  ultimes edicions del THFM, el Bass stage ha estat gestionat per la direcció del mític Blau Club. Els principals reclams d’aquest escenari són Drumssound and Bassline Smith, un trio britànic sempre presents en el més alt de la llista de vendes de drum’n’bass al Regne Unit; Benny Page, considerat un dels màxims representants del raggajungle i creador d’himnes d’aquest gènere com el “Turn the lights”, i Dub Elements, un duet sevillà que van ser els guanyadors dels Vicious Music Awards en la categoria del millor artista de bass music al 2013 i 2014.