El Teatre-Museu Dalí evitarà cues amb venda d'entrades online de tot l'horari d'obertura que també s'amplia

2018-03-26 16:00

La venda d'entrades per a visitar el Teatre-Museu Dalí de Figueres serà més còmode i s'evitaran les cues. Després d’un període de proves de gener a mitjans de març, s’han posat a la venda en línia totes les entrades de tot l’horari d’obertura. Aquesta acció ha estat possible gràcies a l’habilitació d’una tercera porta d’accés, la millora de les condicions, fet que permet obrir accessos i mantenir una temperatura adient al vestíbul i l’ampliació de l’espai de consigna

També és novetat d’aquest 2018 que l’obertura de temporada alta  ̶ fins ara de juliol a setembre ̶ , passa a incloure els mesos d’abril a juny. Per tant, el museu obrirà de 9h a 20h (últim accés a les 19:15h) d’abril a setembre, ambdós inclosos. Aquesta mesura s’ha pres per atendre la gran demanda de grups escolars durant els mesos d’abril, maig i mitjans de juny. Amb aquesta acció es pretén també repartir millor els visitants durant el dia així com millorar la qualitat de la visita.

A la façana principal del museu, s’ha instal·lat un tòtem informatiu que mostra la disponibilitat d’entrades per al mateix dia, i que el visitant pot comprar amb antelació a la taquilla o a través del seu mòbil.