El Teatre-Museu Dalí de Figueres potencia el públic familiar oferint entrada gratuïta als menors de 14 anys

2020-07-07 18:30

El proper dissabte 11 de juliol, els tres museus del Triangle Dalinià (Figueres, Portlligat i Púbol) reobriran les seves portes, amb mesures que garantiran la seguretat i la qualitat de la visita i amb preus destinats a afavorir les famílies.

El Teatre-Museu de Figueres inaugurarà una exposició (Dalí: el surrealisme soc jo) que permetrà contemplar per primera vegada juntes 12 obres del període surrealista de Salvador Dalí. 

La Fundació Dalí ha acordat disminuir en dos euros l’entrada al Teatre-Museu de Figueres, i oferir entrada gratuïta als menors de 14 anys als tres museus, per tal d’afavorir la presència de públic familiar. 

Com a reconeixement a la contribució en la lluita contra el Covid-19, la Fundació ha acordat facilitar l’entrada gratuïta als seus museus a les persones que acreditin la condició de personal sanitari, membres dels cossos de seguretat i emergència, i bombers. 

La Fundació ha pres mesures per complir la normativa sanitària: nous horaris, reducció de l’aforament, creació d’un recorregut unidireccional, obligatorietat de portar mascareta, presa de la temperatura als visitants i distància mínima de 1,5 metres. Es recomana adquirir l’entrada per internet i portar-la al mòbil. Els membres d’una mateixa unitat de convivència poden accedir-hi junts.